top of page

ANYMOUS STUDIO experimental Art Space

Aktualizováno: 14. 4. 2019

"AvantGarde Start-UP"


2019 OPEN STUDIO, 1 st of March



Naše sdružení se vždy snažilo budovat komunitu podobně smýšlejících lidí nejen úzké skupiny umělců pohybujících se kolem umění a akční tvorby, ale širší komunity lidí zajímající se o alternativní a udržitelný způsob života.

“Hlavním posláním sdružení (zapsaného spolku), dle stanov, je podpora mladých umělců v uskutečňování společných kulturních projektů. ”

Tím, že vytvoříme centrum pro setkávání a sdílení tvorby a myslenek rozšíříme okruh spolupracujících lidí na nejbližší okruh každého zúčastněného umělce o jeho nejbližší okolí, ať již známých nebo rodin a dětí. Vznikne tím široké společenství lidí. V minulosti jsme se v roce 1998 jako studenti pokoušeli otevřít podobné centrum a setkali jsme se s širokým okruhem podporovatelů. Tehdy jsme projekt nerealizovali především z důvodů finančních (byli jsme studenti).

Obecná témata, kterými se v centru chceme zabývat a vytvářet jsou například progresivita umění, vizionářství, sny a nevědomí, expresivita, intimita, dětská kreativita, rozšířená realita, politika budoucnosti, transparentnost, sympatie masy, revoluce, evoluce, bionika, veřejný prostor, svoboda, alternativní měny, experimentální komunity, alternativní doprava, městské zahradničení a další. Oblasti zájmu vzniknou organicky v kooperaci s členy komunity.


Cíl projektu


vytvořit vlastní mediální prostor (skutečný + virtuální) pro tvorbu, sdílení myšlenek, setkávání na jednom místě v centru "nezávislého myšlení". Výsledky prezentovat na otevřené platformě internetu, umožňující snadné sdílení myšlenek, zkušeností a prezentovat nové futuristické idee koexistence (politika směřování).




139 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page